Skip to main content

Episode 1 - Matlaging og foring

Dette er den første episoden i serien "Bakrommet"
I denne første episoden viser Klaus oss hvordan matlagingen til dyra foregår og vi får også blitt med på litt foring av noen av fiskene.

Episode 1 - Sesong 2 - Giftige muddersjøroser

Møt våre to nye muddersjøroser og en spesiell type reker som er immun mot giften fra sjørosens farlige armer. Daglig leder Klaus Bareksten viser oss nye dyr og spennende ting fra Drøbak Akvarium.

Episode 3 - Sesong 2 - Mange rare dyr i berøringsbassenget

Svømmekrabber, strandkrabber, flyndre, kråkeboller, ulke, pyntekrabbe, erimittkreps og kongesnegle er noen av dyra du kan se hos Drøbak Akvarium.

Episode 2 - Vedlikehold og rengjøring

Klaus viser oss hvordan vedlikehold og rengjøring gjøres på de forskjellige akvariene. Hvordan støvesuger man et er akvarium? Er noe av det du får svar på.

Episode 2 - Sesong 2 - Hai-barnehage og ungdomsklubb

Vi besøker hele hai familien, vi skal i haibarnehage og ungdomsklubben til de litt større haiene. Til slutt hilser vi på de stolte foreldrene, haimamma og haipappa.

Episodene

Du kan også følge vår Youtube kanal hvor du kan abonnere på nye videoer :)

Sist men ikke minst vil vi oppdatere vår sosiale medier kanaler med info om ev. nye episoder, samt at alle episodene og videoene vi publiserer vil også dukke opp på Facebook og Instagram.

Om "Bakrommet"

I vår web-serie "Bakrommet" kan du følge hva som skjer på bakrommet på Drøbak Akvarium

Her får du et innblikk i hverdagen og hva som må gjøres daglig på vårt lille akvarie. Vi viser deg hvordan vi jobber med å klekke små haibabyer, samt å redde dyr fra havet som har fått har medfart i garnet til en fisker. Det er mye som skjer som publikum vanligvis ikke får se, men nå har du sjansen til å se livet på bakrommet på Drøbak Akvarium