I akvariet kan du se og oppleve mange spennendeskapninger

Åttearmet Blekksprut

Fra en vestlandsfjord har vi fått besøk av norges eneste art av åttearmet blekksprut. Denne spiser hjertemuslinger, snegler og små krabber.

Åttearmede blekkspruter er blekkspruter i orden Octopoda. De har åtte armer, som danner en krans rundt munnen, og mangler de to tentaklene som er typisk for tiarmede blekkspruter.

Småflekket rødhai

Vi har flere voksne småflekket rødhai som du kan beskue på nært hold. Selvom det er en hai, er den helt ufarlig for oss mennesker. Du vil oppleve den som søt og sjarmerende!

Mangfold av arter

I akvariet finner du ett mangfold av arter. På bildet under ser du den store havålen vår, lange, stor piggvar og sei. Under stenene gjemmer det seg hummer og mye mer.

Åpningstider

10:00 - 18:30

Vi har åpent 7 dager i uken, 365 dager i året.
Vi stenger kun tidligere dager som julaften og nyttårsaften, men da er det uansett få som besøker oss.

Kontakt

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontortid: 911 08 420
Vakttelefon: 917 83 820

eller via vår Facebook side.

© Drøbak Akvarium.
Alle rettigheter reservert.

Bilder © Christian Skauge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
And Sven Gust - 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Interiør foto: Paul Hougson