Bursdagsparty

Åpent i dagkl. 10:00 - 18:30

Drøbak Akvarium arrangerer bursdagsparty, med Playmais!

 

Hos oss kan du som bursdagsbarn eller deg som forelder ta det helt med ro. Vi står for arbeidet, arrangementet og gjennomføringen av bursdagen. Bursdagsgjengen vil få det nyoppussede klasserommet til disposisjon under hele bursdagen. En bursdag hos oss inneholder mange spennende aktiviteter. Vi har fokus på at bursdagsgjengen skal aktiviere flere sanser enn hva enn Ipad, film eller et passivt underholdningstilskudd kan. Les mer om hvordan under!

Hva inneholder en bursdag hos oss?

 

Vi legger opp til en dag hvor bursdagsgjengen får oppleve Oslofjordens rike dyreliv på nært hold. I tillegg stiller vi med guide som forteller om fiskene, tar med gjengen på foreshow! Her blir det liv og røre når vi kaster mat til fiskene! I tillegg til å gå fritt rundt på akvariet vil en bursdagsfeiring hos oss inkludere bygging med Playmais, hvor vi også vil dele ut kåringer. Det vil også være mulighet til å spise pølser. Dette er selvfølgelig valgfritt og vi er ikke vanskeligere enn at dersom det skulle være andre ønsker og behov kan dette selvfølgelig ordnes. Det er også mulig å bidra med egne ideer for å få den bursdagen man selv ønsker i tillegg til oppsatt program, -Ballonger, kaker, brus eller hva det nå skulle være.

 

Playmais hva er det?

Playmais er morsomt og kreativt! Playmais stimulerer til fantasi, kreativitet, skaperglede og ikke minst mestring for barn i alle aldre.

Produktet er miljøvennlig og 100% naturlig. Det er lett å like Playmais ettersom det gir uendelige muligheter til å bygge hva man vil!

Program for dagen:

 

- Oppmøte på akvariet med en gjennomgang av dagens program.

- Oppleve livet i Oslofjorden på nært hold.

- Foreshow!

- Playmais bygging med instruktør/veileder!

- Pølsefest!

 

Antall personer : Opptil 20 personer

Varighet: 3-4 timer

 

Hva er inkludert: Dagspass på akvariet, guide med foreshow, Playmais, Instruktør/veileder for bygging med Playsmais, Pølsefest.

 

Kontakt for pris og spørsmål:

klaus@drobakakvarium.no

Mikkel: Mikkel@greenway-norge.no

Jan-Erik: jan-erik@greenway-norge.no

 

 

Copyright © All Rights Reserved - All pictures © Christian Skauge - contact@scubapixel.com And Sven Gust - sven@northern-explorers.com