Åpent i dag kl. 10:00 - 18:30

Bildekonkurranse

Har du et blinkskudd fra Sjøliv/Drøbak Akvarium?

I vår månedskonkurranse kan du vinne gratis inngang til Drøbak Akvarium

Vi kan også friste med premie fra en sponsor innimellom

For å delta i konkurranse har du følgende muligheter:

  • Bruk taggen #drøbakakvarium når du deler ditt bilde på Instagram (du må da ha en åpen profil for at vi skal kunne se bildet)
  • Bruk taggen #drøbakakvarium når du deler ditt bilde på Facebook (husk å gjøre det aktuelle innlegget offentlig)
  • Send oss ditt bilde på mail, bruk da mailen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva ønsker vi bilder av?
Del dine akvarium/sjøliv-opplevelser med oss og send inn eller tagg dine beste bilder til vår store bildekonkurranse.
Bildene du deler må være relatert til sjøliv, d.v.s. besøker du stranda med ungene og dere fisker krabber, et besøk på akvariet, unger som tar på dyr i berøringsbassenget, fisketur, mulighetene er mange. Det er kun din fantasi som sette grensene, vi gleder oss til å se bidragene fra dere.

Husk å ta med kamera når du er på tur. Lykke til!

Vi trekker en månedsvinner som vinner gratis inngang til Drøbak Akvarium og/eller evt. hovedpremie fra en sponsor.
I tillegg vinner du jo ære og berømmelse, da vi offentliggjør de beste bildene hver måned og selvfølgelig fremhever månedsvinneren.

Regler for bildekonkurransen

1. Drøbak AKvarium bildekonkurranse er åpen for alle. Hver deltager kan sende inn så mange bilder han/hun ønsker.

2. Juryen består av personer knyttet til Drøbak Akvarium

3. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, med vekt på at de skal fremstille akvariumet, sjøliv på en interessant, aktuell og/eller estetisk måte. Juryen kårer en ukesvinner, som går videre i konkurransen om å bli månedens vinner.

4. Bildene kan bli beskåret i forbindelse med en eventuell offentliggjøring

5. Drøbak Akvarium forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, i våre kanaler på sosiale medier og evt. vår hjemmeside. Drøbak Akvarium forbeholder seg også retten til å benytte innsendte bidrag i forbindelse med profilering av konkurransen og generell promotering av Drøbak Akvarium. Bildene vil om mulig bli kreditert med opphavsmannens navn/kallenavn.

6. Drøbak Akvarium forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner. Bildene vil om mulig bli kreditert med opphavsmannens navn.

7. Evt. personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet.

8. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.

9. Rettsstridige, upassende eller krenkende materiale blir forkastet. I grove tilfeller eller ved gjentatte brudd på dette punktet politianmelder Drøbak Akvarium aktiviteten

10. Dersom et bilde er manipulert, plikter innsenderen å opplyse om dette.